7019 Sárbogárd, Ország út 4.

+36 20 222 2279

RÓLUNK
A Hajnalpír Kiadó 2014-ben kezdte meg tevékenységét. Célunk a cégcsoporton belül olyan nonprofit, tehát gazdasági haszonnal nem járó könyvkiadási tevékenység végzése, mellyel sok, főként kis példányszámú kiadvány minőségi megjelenését tesszük lehetővé. Munkánk során elsősorban fiatal, tehetséges és innovatív kollégáink segítségével próbálunk megfelelni a kor és a magyar könyvpiac elvárásainak. Kis költségvetésünk ellenére, minden esetben a lehető legjobb minőségre, és értékteremtésre törekszünk, munkánkat pedig többnyire társadalmi jelleggel, vagy mellékállásban végezzük.

Éppen ezért várjuk mindazon gyakornokok, friss diplomások, vagy végzettséggel még nem rendelkező leendő kollégáink jelentkezését, akik szívesen dolgoznának velünk. Számos rejtett érték várja, hogy felfedezzük, és megosszuk mindazokkal, akik még szívesen forgatják a könyvek ropogós lapjait.

Kiadónk elhivatottan támogatja mindazon írókat, akik munkájukkal jelentősen hozzájárulnak kultúránk és hagyományaink őrzéséhez, vagy tudományos eredményeikkel öregbítik hazánk hírnevét. Ha úgy gondolja segíthetünk, keressen minket bizalommal!